Veliko je umeće uklopiti kamen u životni prostor tako da sačuva plemenitost, obrise i prirodne osobenosti, a da ne izgleda kao eksponat. To umeće je savladala Košutica - specijalizovana firma za uvoz, obradu, ugradnju i zaštitu mermera i granita, koja na našem tržištu uspešno posluje preko 20 godina, zadovoljavajući sve složenije zahteve savremene arhitekture.

Zahvaljujći jakom  preduzetničkom duhu napravljena su značajna ulaganja u modernizaciju proizvodnje kao i uvoza mermera, granita i poludragog kamena, zastupljenih na svetskom tržištu.

Košutica poseduje tim koji može da isprati zahteve investitora od projektovanja do ugradnje enterijera i eksterijera. Dokaz svega ovoga su mnogobrojni objekti koji su izvedeni u zemlji i inostranstvu.

Vlasnica preduzeca Kosutica Zeljana Vucic je svoje poslovno iskustvo svela u ovoj rečenici:,,Priroda je najveći umetnik, u njoj postoje samo originali. Svaki je kamen i svaki njegov deo neponovljiv, baš kao što je svako ljudsko biće jedinstveno. Naš zadatak je da otkrijemo tajnu kamena i da ga obradimo tako da zasija u svoj svojoj lepoti.